hp2014-4.jpg sproei.jpg handtekeningen.jpg Untitled.jpg stadion.jpgKom op B-meiden!

21-3-2012

Op 28 maart start opnieuw een scheidsrechterscursus van drie woensdagavonden om 19:30 uur in de Kas o.l.v. Dick Hollander. 13 Van de in totaal 57 B-speelsters hebben op dit moment een scheidsrechterskaart en dat is natuurlijk veel te weinig (bij de B-jongens is dat bijvoorbeeld 28 uit 42!). Je zou bijna denken dat scheidsrechter zijn alleen iets voor jongens is, en dat is natuurlijk je reinste flauwekul. Daarom deze keer vooral een oproep aan B-meiden!

Gelukkig heeft de MB2 al het goede voorbeeld gegeven door gezamenlijk als team in te schrijven. Mijn verzoek is vooral gericht aan de speelsters van de MB1 en MB3 om hierbij aan te willen aansluiten. Scheidsrechter zijn is binnen Athena een verplichting voor alle A- en B-spe(e)l(st)ers. Daarnaast is een goed begrip van de spelregels ook belangrijk voor je eigen hockey-ontwikkeling. En natuurlijk wordt het met allemaal meiden in de Kas vast erg gezellig!

Waarom deze focus op een paar teams om kandidaten te leveren voor de scheidsrechterscursus? Om te beginnen heeft geen enkele speelsters van deze teams een scheidsrechterskaart. Ook raken we volgend seizoen onder de huidige A-jeugdspeelsters ca. 15 scheidsrechters kwijt omdat ze dan senior zullen zijn geworden. Alleen al daarom is er meer dan één B-team nodig om dat weer in te lopen.

Ik wil zo graag voorkomen dat er volgend seizoen wedstrijden niet door kunnen gaan wegens gebrek aan scheidsrechters.

Wie-o-wie helpt AthenA daarbij door zich aan te melden bij [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Gerbrandy


Reacties

Sjoerd Gerbrandy
Vanuit de MB3 ontving ik 8 aanmeldingen, waarvoor dank! Hoeveel komen er vanuit de MB1, Klaas? De teller daarvan staat op dit moment nog op 0!

Reageer op het nieuwsKantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
25-11  Klusdag 25 november
25-11  Sinterklaas op AthenA
25-11  Feestelijke opening veld 3
26-11  AthenA pre-Winter Party
27-11  ALV
28-11  Scheidsrechters examen
28-11  Zaalbriefing clubscheidsrechters
hele agenda

Alle Sponsoren