2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sKeepers gezocht voor Meisjes Onder 16 23/24

Nieuwsafbeelding

ATHENA ZOEKT KEEPSTERS MO16 SELECTIE & BREEDTE VOOR SEIZOEN 2023/2024!


Voor meerdere teams in de "Meisjes O16" categorie zijn wij op zoek naar keepers. Ben jij keeper en wil je graag op hoog niveau keepen bij een van de leukste clubs van Amsterdam of ben je op zoek naar een nieuwe club en een nieuw team? Dan hebben wij plek voor jou! 


Vanaf ons eerste team wordt er voor elk team op hoog niveau gespeeld, en daarnaast krijgt elke keeper extra training van onze keeperstrainer. Naast een leuk team krijg je goede trainingen en zorgen wij ervoor dat jij als keeper echt beter wordt. Daarnaast proberen wij alle spelers zo goed mogelijk te begeleiden tot en met de senioren, zodat je nog jarenlang speelplezier hebt en kan genieten van de gezelligheid van onze club. 


Hoe groot is jouw ambitie? Wij willen graag met ons eerste team (MO16-1) naar de Super B (of hoger!) en zoeken naar een keepster die ons daarbij kan helpen. Hetzelfde geldt voor onze MO18-1 en met Dames 1 willen wij promoveren naar de Overgangsklasse. Misschien ben jij wel de keeper die ons hierbij kan helpen. Ben je op zoek naar een iets minder hoog niveau maar wel hard trainen en beter worden? Onze MO16-2 speelt 2e klasse en wil graag naar minimaal 1e klasse, hetzelfde geldt voor de MO16-3 en zo heeft elk team zijn eigen ambitie. 


Heb je interesse en wil je graag een keer meetrainen? Neem dan contact op met ons hockeybureau en laat ons weten of en waar je mee wilt trainen, waar je hebt gekeept en wat jouw ambitie is en dan gaan wij op zoek naar een mooi team dat bij jou past!


Technisch Hart MO16 selectie & breedte teams


Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
21-3  Bijscholing Scheidsrechters AthenA CS+
22-3  Informatiebijeenkomst O12 seizoen 23/24
25-3  AthenA Scheidsrechtersdag
4-4  Bestuursvergadering
8-4  Inhaaldag Jeugd + Senioren
9-4  Geen hockey ivm Pasen
27-4  Geen trainingen ivm Koningsdag & Meivaka
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren