7-_LEX7026.jpg 5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sFijne feestdagen & een sportief 2023!

 

Beste Atheners,


Dank voor weer een geweldig  hockeyjaar.


Een jaar met mooie prestaties op het veld, veel toeschouwers langs de lijn, een overvol stadion op zondagen, gezelligheid na de wedstrijden, mooie Thé Dansants en een paar bijzondere toernooien. Na een jaar van Corona onzekerheid zijn we weer helemaal op het punt waar we Athena graag zien: een sportieve, sociale en gezonde omgeving voor onze leden, bezoekers en de buurt.


Goed te zien dat we lief en leed met elkaar delen. Dat we er voor elkaar zijn in goede en mindere tijden. Met name voor dat laatste wil ik jullie, namens de mensen die dat betreft, bedanken. Dit bewijst dat een vereniging iets fundamenteel anders is dan een sportschool. Athena, dat zijn we samen!


Dank aan alle vrijwilliger en professionals. Fijn dat jullie je kostbare tijd investeren in het nog mooier en grootser maken van onze hockeyclub. In het bijzonder dank aan alle trainers en scheidsrechters. Jullie maken het hockeyen, daar waar het allemaal om draait, echt mogelijk. Het was even spannend aan het begin van deze seizoenshelft, maar we hebben het weer gered. Blijf je vooral opgeven als trainer of scheidsrechter. We hebben jullie echt nodig.


Beste leden, namens het bestuur wens ik jullie mooie feestdagen toe. We hebben ook een klein cadeautje voor jullie. Een kleinigheidje in samenwerking met Edo, die op ons sportpark aanstormend talent helpt om hun loopprestaties te verbeteren. Vanaf januari zullen we wekelijks een videootje met waardevolle tips van Edo delen om zo nog gezonder en fitter de tweede seizoenshelft in te gaan. Houd je team whatsapp in de gaten!


Fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling. We zien elkaar in 2023!


Namens het bestuur,


Bart van Asten

Voorzitter

Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
21-3  Bijscholing Scheidsrechters AthenA CS+
22-3  Informatiebijeenkomst O12 seizoen 23/24
25-3  AthenA Scheidsrechtersdag
4-4  Bestuursvergadering
8-4  Inhaaldag Jeugd + Senioren
9-4  Geen hockey ivm Pasen
27-4  Geen trainingen ivm Koningsdag & Meivaka
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren