2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sHeren 1 promoveert naar de 1e klasse!!

Nieuwsafbeelding

Gefeliciteerd Toppers!!

Vandaag heeft Heren 1 promotie behaald. Voor het eerst in de AthenA-geschiedenis gaan onze Heren uitkomen in de eerste klasse. Een super prestatie waarbij alle lof natuurlijk gaat naar de mannen die de afgelopen jaren hard hebben gewerkt om vandaag de champagne te kunnen opentrekken.

Ik denk terug aan het moment drie jaar geleden, toen we besloten dat we een andere koers wilden gaan varen. Het was een lastige beslissing. Al snel stonden de mannen van de Veteranen op. De mannen regelden met elkaar dat de selectietrainingen door konden gaan.

Terry had een plan en spande zich in voor het werven van nieuwe spelers en heette onze jeugd een warm welkom. Ook werd Jorik benaderd om onze Heren te gaan coachen. Tom werd gevraagd het begeleidingsteam te versterken. Thomas bood aan om een training per week voor zijn rekening te nemen. Menig speler van Heren Veteranen werd op het trainingsveld gesignaleerd en ook op de tribune waren ze aanwezig om Heren 1 bij te staan.

Suzanne zorgde ervoor dat de mannen konden uitkomen in de 2e klasse in een totaal andere regio. Karin was er altijd. Niets was haar te gek. Naast haar enorme organisatie, maakte ze ook van de supporters een heuse fanclub en werd er zelfs met een bus naar het Noorden afgereisd.

En daar stonden we dan, vanmiddag in ons stadion, volle tribune, muziek, kinderen op het veld: ons Heren 1 naar de 1eklasse!!

Lof, hulde en dank voor ons Heren1, Jorik, Tom, Terry, Thomas, Heren Veteranen, Suzanne en Karin- allemaal AthenA- toppers in hart en nieren!

Ageeth Grizell

Oud Hockeybestuurder

Foto: Jaap Schoufour


Gerelateerd nieuws

Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
27-6  Online Witte Rook sessie
28-6  Witte Rook (fysiek) E6 tallen
28-6  Witte Rook (fysiek) E8 tallen
29-6  Witte Rook (fysiek) B jeugd
29-6  Witte Rook (fysiek) A jeugd
30-6  KnotsHockeyClinic voor Vervoerregio Amst
30-6  Witte Rook (fysiek) D jeugd
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren