6-_MGL1174.jpg 5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 8-DSCF2234.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 3-_BOF9678.jpgVacature Bestuurslid Communicatie/Social Media & Evenementen

17-9-2018

Per aankomende ALV in november zal het huidige bestuurslid Communicatie & Evenementen aftreden. We zijn daarom op zoek naar een actief lid die graag een steentje bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging.

De rol is tweezijdig: zowel het uitvoeren van het communicatiebeleid als de organisatie en afstemming van evenementen. Je bent een dynamische spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van het communicatiebeleid, social media, toernooien en hockeykampen op AthenA. Samen met de evenementencommissie worden er leuke events georganiseerd in een AthenA jasje: knhb events, toernooien, en alle andere aanvragen voor (kleinere en grotere) events op AthenA.

Je werkt intensief samen met alle commissies, zoals de Technische Commissie, Materiaal Commissie, KantinA Commissie en bij events heb je intensief contact met KantinA en Accommodatie Commissie. Je bent van alles op de hoogte en brengt dit samen op het web: website / app / social of in een nieuwsbrief.

Er is nog veel ruimte om deze rol verder te professionaliseren en in te vullen.

De reguliere tijdsbesteding als bestuurslid communicatie & evenementen is 4-8uur per week, waarbij de start van het seizoen en einde van het seizoen (als de toernooien plaatsvinden) er een hogere tijdsbesteding is.

De kandidaat voor deze rol heeft affiniteit met communicatie en/of social media. Er liggen nog veel kansen op het gebied van social media. Je vindt het leuk om op de hoogte te zijn van alle activiteiten binnen de club en daar een coördinerende rol te hebben.

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Elsa Jonker ([email protected]) of Luc Spin ([email protected])   

Kantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
20-10  Klusdag
22-10  Hockeykamp Athena
29-10  Bijeenkomst Toernooien Athena
4-11  TD Helloween
9-11  Discofeest Veteranen
16-11  Oud bestuursleden diner
18-11  TD !
hele agenda

Alle Sponsoren