7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg 4-_MGL7434.jpg 1-_BOF9640.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sZaalhockey

Competitie
Voor het zaalhockeyseizoen 22/23 zijn totaal 20 seniorenteams van AthenA ingeschreven bij de KNHB. De zaalcompetitie start op 10/11 december 2022 en eindigt op 18/19 februari 2023. Tijdens Kerst en Oud & Nieuw ligt de zaalcompetitie stil. Elk team speelt in principe in een poule van 7 teams op 6 dagen totaal 12 wedstrijden. Sommige poules hebben echter minder of meer teams, het speelschema kan er dan anders uit zien. De KNHB publiceert het speelschema uiterlijk 23 november (= vertraagd).

Trainingen
De trainingen starten vanaf maandag 28 november en zijn voor elk team op wisselende dagen (ma-zo), tijden en locaties. De zaaltrainingen eindigen op vrijdag 17 februari. In de eerste week van de kerstvakantie zijn er GEEN zaaltrainingen, in de tweede week van de kerstvakantie zijn er WEL zaaltrainingen. We proberen elk team te laten trainen in de week (of het weekend) voor de wedstrijd maar dit kunnen we helaas niet garanderen. Op zondag 4 december worden er tussen 13 en 17 uur interne oefenwedstrijden georganiseerd. Het trainingsschema wordt gepubliceerd op de website en in de app. AthenA traint in de volgende sporthallen:

Stadsdeel Centrum: Oostenburg
Stadsdeel Oost: Verheij, IJburg, Zeeburg en Science Park
Stadsdeel Zuid: Apollohal, De Pijp, Sporthallen Zuid en Blaashal AHBC
Gemeente Diemen: Duranhal en Sporthal Diemen

Trainingsuren die overblijven worden als "AAA nog beschikbaar" in het trainingsschema gezet en kunnen door elk team dat die week niet traint, gereserveerd worden via het hockeybureau.

Arbitrage
Elk team neemt zelf 1 scheidsrechter mee naar de zaalwedstrijden. Omdat deze scheidsrechters niet door de arbitrage commissie worden ingepland, ontvangen zij geen persoonlijke mail met de arbitrage code voor het DWF. De aanvoerders moeten deze code dus zelf voor de wedstrijd delen met de scheidsrechters.

Zaaldienst
Elk team heeft 1 of 2 keer zaaldienst voor een blok van drie wedstrijden. De zaaldienst is oa verantwoordelijk voor de tijd, scores en wedstrijdformulieren. Via de AthenA App kunnen aanvoerders hun teamgenoten indelen voor de zaaldienst(en); zie "taken toewijzen" bij de betreffende wedstrijd.

Overig
Meer informatie over zaalhockey (oa spelregels) vind je in het kenniscentrum van de KNHB.


 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
7-6  ROC Sport & Bewegen
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren