1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 7-_LEX7026.jpg 5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTrimhockey

Athena biedt ook trimhockey (M/V) aan, op maandagavond van 20.30 u-22.15 u.

In principe 52 weken per jaar: zo veel hockey als je zelf wil!

Op de maandagavond traint een groep mannen en vrouwen, onder leiding van een (of meerdere) trainer(s), die je met veel enthousiasme en kennis (nieuwe) techniek en spelvormen aanleren. Fanatiek, maar met respect voor elkaar. Recreatief, maar wel met de wil om te winnen, zeker in het afsluitende partijtje. De meeste trimmers hebben een ver hockey-verleden, hoewel er zich ook nieuwe talenten aan dienen. Leeftijd is veelal tussen de 25 en 45 jaar, terwijl jonger en ouder ook voorkomt. Scheen- en gebitsbeschermers worden aanbevolen. Na afloop wordt er vaak in het clubhuis nog nagepraat, onder het genot van een drankje.

Trimhockey gaat 52 weken per jaar door, tenzij het veld door sneeuwval onbespeelbaar is, of door regenval blank staat. Behalve deze trainingsavonden is er ook gelegenheid om je op te geven voor wedstrijden tegen trimteams in de omgeving. Ook schrijven we ons in voor toernooien bij andere clubs.  Daarnaast bestaat er gelegenheid om "trimlid plus” te worden: dan kun je ook (maximaal zes) wedstrijden in senioren of veteranen/veterinnen-teams meespelen, zonder echte teamverplichtingen te hebben. Studenten kunnen deelnemen aan studenten trimhockey als ze deelnemen aan USC-programma op vertoon van inschrijving onderwijsinstelling.

Je bent van harte welkom om eens een (paar) keer te komen kijken of het wat voor je is; daarna kun je lid worden. Zie hiervoor op de website de verdere gegevens en contributie.

Voor verdere informatie kun je terecht bij Marco de Vries via [email protected]  
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
6-6  Jong seniorentoernooi “SEA YOU SOON”.
10-6  Diploma uitreiking Atheense school deeln
12-6  ATHENA DAG: een festival voor alle Athen
12-6  Laatste competitie zondag
18-6  Jongste Jeugd Dag
25-6  Athena Familie Hockey Toernooi
9-7  Internationaal B&C toernooi op AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren