4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sStudentenhockey

Samen met USC biedt HC AthenA studentenhockey aan voor studenten aan HvA en UvA.

Studentenhockey bestaat bij AthenA uit training op maandagavond onder begeleiding van ervaren trainer(s). Onderdelen zijn techniek, tactiek en onderlinge wedstrijdjes. Er wordt zoveel mogelijk ingedeeld op basis van niveau, en ook zonder hockeyervaring kun je meedoen.

Vanaf seizoen 2020-2021 organiseert HC AthenA daarnaast, als onderdeel van studentenhockey een interne studentencompetitie. Hieraan doet een groot aantal studententeams van onze club mee, dus veel wedstrijden en verschillende niveaus. De competitie speelt zich af op vrijdag met na afloop van de wedstrijden gezellig napraten bij het AthenA clubhuis. Dus ook als je alleen doordeweeks kunt hockeyen kun je hier wedstrijden spelen. Ook als je nog niet veel hockeyervaring hebt of je wilt nog wat vrijblijvend hockeyen maar toch wedstrijden spelen zit je bij AthenA Studentenhockey goed. Studentenhockey kan ook een mooie opstap zijn naar een team bij onze club dat competitie speelt op zondag.

Naast studentenhockey spelen studenten bij AthenA namelijk ook met een groot aantal teams mee in de competitie bij de KNHB. Zij spelen als studententeam mee in de Jong Senioren competitie.

Mocht je interesse hebben om als student bij HC AthenA te hockeyen, schrijf je dan geheel vrijblijvend in via deze site. Instromen kan bij Studenten-hockey met de doordeweekse competitie het hele jaar door. Na je inschrijving nemen wij graag contact met je op.

Of mail voor meer informatie met [email protected]. Tot snel bij HC AthenA! 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
1-10  Overleg Hockey Organisatie Plan
3-10  Scheidsrechters Examen
4-10  Scheidsrechters Examen
5-10  Trainersbijeenkomst ABC
5-10  Bestuursvergadering
7-10  ATHENA AT NIGHT 2022
10-10  Scheidsrechters Examen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren