5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 4-_MGL7434.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sZaalhockey 22/23

Competitie O10-O18
De zaalcompetitie start op 10/11 december 2022 en eindigt op 18/19 februari 2023. Tijdens Kerst en Oud & Nieuw ligt de zaalcompetitie stil. Elk team speelt in principe in een poule van 7 teams op 6 dagen totaal 12 wedstrijden. Sommige poules hebben echter minder of meer teams, het speelschema kan er dan anders uit zien. De KNHB publiceert het speelschema uiterlijk 23 november (= vertraagd). De jeugd speelt op zaterdag en zondag.

Trainingen O10-O18
De zaaltrainingen starten op maandag 21 november voor de O18/16/14 selectieteams en maandag 28 november voor de overige teams. De laatste zaaltrainingen zijn op vrijdag 17 februari. In de eerste week van de kerstvakantie zijn er GEEN zaaltrainingen, in de tweede week van de kerstvakantie zijn er WEL zaaltrainingen.

Helaas kunnen we de trainingsdagen en tijden van het veld niet 1-op-1 overzetten naar de zaal omdat we afhankelijk zijn van de beschikbare zaaluren op verschillende locaties in Amsterdam en Diemen. Uiteraard streven we zoveel mogelijk naar de bekende middagen en tijden (dus bijvoorbeeld voor de O10 op woensdag of vrijdagmiddag). Elk team traint in principe in de week (of het weekend) voor het competitieweekend (en de selectieteams iets vaker). In het weekend van 3/4 december organiseren we voor alle teams onderlinge oefenwedstrijden. Het trainingsschema wordt gepubliceerd via de website en de app. Er wordt af en toe ook in het weekend getraind! AthenA traint in de volgende sporthallen:

Stadsdeel Centrum: Oostenburg
Stadsdeel Oost: Verheij, IJburg, Zeeburg en Science Park
Stadsdeel Zuid: Apollohal, De Pijp, Blaashal AHBC 
Gemeente Diemen: Duranhal en Sporthal Diemen

De instructies voor het opruimen na afloop staan als opmerking bij de training op de website en in de app. Voor de sporthallen in Diemen gelden aanvullende instructies die met de teams worden gedeeld.

Trainingsuren die overblijven worden als "AAA nog beschikbaar" in het trainingsschema gezet en kunnen door elk team dat die week niet traint, gereserveerd worden via het hockeybureau.

Arbitrage O10-O18
Elk team neemt 1 scheidsrechter mee voor de competitiewedstrijden. De teambegeleiders moeten dit zelf regelen en de arbitrage code voor het DWF met hen delen. Teambegeleiders kunnen via de arbitrage commissie lid worden van een whatsapp groep met vrijwillige en betaalde scheidsrechters.

Zaaldienst O10-O18
Elk team heeft 1 of 2 keer zaaldienst voor een blok van drie wedstrijden. De zaaldienst is oa verantwoordelijk voor de tijd, scores en wedstrijdformulieren. Via de AthenA App kunnen de teambegeleiders de zaaldienst(en) verdelen (zie taken toewijzen).

KNHB
Meer informatie over zaalhockey (oa spelregels) vind je in het kenniscentrum van de KNHB.
 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
7-6  ROC Sport & Bewegen
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren