7-_LEX7026.jpg 5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVrijwilligers

Dat HC AthenA zo´n bloeiende vereniging kan zijn komt doordat er zich velen inzetten door een actieve bijdrage te leveren.

Dat begint bij de teamtaken die door de verschillende ouders van juniorleden en seniorleden worden vervuld. Denk daarbij aan de teambegeleiders, de coaches, de (ouder)trainers, de spelbereleiders en scheidsrechters en degenen die achter de bar staan. Daarnaast zijn er tientallen commissie taken die moet worden vervuld. Hierbij gaat het om het plannen van de bardiensten, het organiseren van evenementen, het plannen van de wedstrijden en scheidsrechters, het matchen van vrijwilligers voor de openstaande vacatures, het uitvoeren van de ledenadministratie en contributiebeheer, het beheren van het materiaal, het vervullen van bestuursfuncties ….. en ga zo maar door!

Veel handen maken licht werk en samen zijn wij AthenA!

Een beschrijving van de openstaande vacatures vind je terug op deze pagina. We hebben de functies onderverdeeld in soorten functies:

I. Administratieve functies

II. Administratief / communicatie functies

III. Functies Hockey

IV. Functies kAntinA

V. Functies evenementencommissie

VI. Functies accommodatie

VII. Overige

 

Is er een vacature die je interesseert of wil je je inzetten voor de vereniging?

Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie via [email protected]


I.Administratieve functies

1 lid Contributiebeheer

De commissie contributiebeheer bestaat uit 3 personen. Binnen de commissie houd je je bezig met het innen van de contributie, heb je contact met leden over vragen gerelateerd aan het betalen van de contributie en heb je contact met de ledenadministratie en de penningmeester vanuit het bestuur. Voorts is er contact met hockeygerelateerde commissies over verschillende abonnementsvormen. Ivm vertrek van één van de leden van de commissie is zij op zoek naar een nieuw lid. Je hebt communicatieve vaardigheden, wordt ingewerkt in het administratiesysteem LISA en bent bekend met financiële administratie.

Tijdsinvestering 1-2 uur per week, waarbij het in september drukker kan zijn ivm facturering

1 Wedstrijdsecretaris Zaalhockey

De wedstrijdsecretaris zaal is in de periode november t/m februari actief ter voorbereiding en gedurende het zaalseizoen (december t/m februari). Je hebt contact met de KNHB, de jeugd- en seniorencommissie, de scheidsrechterscommissie en de jeugd en seniorenteams. De KNHB deelt de wedstrijden in en jij zorgt voor goede communicatie naar de verschillende partners, zodat de zaalhockey competitie soepel verloopt. 

Je worden ingewerkt door de wedstrijdsecretaris algemeen, Suzanne Kieft.

Tijdsinvestering 2-3 uur per week in de periode november t/m februari.


II.Administratieve / Communicatie functies

2 a 3 leden voor de scheidsrechtercommissie

De scheidsrechterscommissie zet zich in voor het plannen van de scheidsrechters voor oefenwedstrijden en competitie wedstrijden voor de jeugd en de seniorleden. Daarnaast zet de scheidsrechterscommissie zich in voor het opleiden van scheidsrechters op alle niveaus.

Om de werkzaamheden binnen de scheidsrechterscommissie overzichtelijker te doen zijn, zijn we op zoek naar versterking van de commissie. De taken behelsen het indelen van de scheidsrechters op de zaterdag door 1 persoon en het indelen van de scheidsrechters op de zondag door 1 persoon

Tijdsinvestering 2 uur pw

2-3 leden Vrijwilligerscommissie vanuit de seniorleden:

HC AthenA is de afgelopen jaren gegroeid tot een grote vereniging. Het is daarom belangrijk genoeg vrijwilligers actief te hebben om alles wat we als vereniging graag willen doen, uit te kunnen voeren. We werken toe naar goed functionerende commissies, waar de vrijwilligers plezier hebben in wat ze doen en nieuwe contacten op kunnen doen. We streven naar functies die voor een ieder behapbaar zijn en overdraagbaar zijn.

De vrijwilligerscommissie bestaat nu uit 4 leden en versterking wordt gezocht door 2 seniorleden die als enthousiast, communicatief vaardig vrijwilliger ouders van juniorleden en seniorleden benaderen en matchen om taken binnen AthenA te vervullen. Voorts vragen we je mee te denken hoe we het opgestelde vrijwilligersbeleid in de praktijk vorm kunnen geven.

De tijdsinvestering van de activiteiten als lid van de vrijwilligerscommissie zijn 1-2 uur per week.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

III.Hockey

Verscheidene trainers

Vind jij het leuk om trainingen voor jeugd of senioren te verzorgen? Neem dan contact op met [email protected]

 

1 lid Zaterdag coördinatie

Een groep van meerdere vrijwilligers zet zich op de zaterdagochtenden in om de velden speelklaar te maken voor de jongste jeugd spelers van onze vereniging. Roulerend ben je op een zaterdagochtend tussen 8-1230 uur op AthenA om de velden uit te zetten. Uitstekend te combineren met het volgen van de wedstrijd van je jonge kind(eren)

Tijdsinvestering 1x per 3 a 4 weken van 8-1230 uur

1 categorie-leider F-tallen

De juniorencommissie zet zich in voor het reilen en zeilen rondom het hockey voor de jongste jeugd (Benjamins tm D) en de kinderen in de leeftijdscategorieën A,B en C. Bij de jongste jeugd moet de vacature van J F-tallen zsm worden vervuld.

Je hebt contact met de teambegeleiders en ouders van de kinderen binnen jouw categorie. Je informeert hen over de gang van zaken binnen AthenA. Je hebt een actieve bijdrage aan de indeling van de teams iom de trainers en coaches en hebt contact met de blok coördinator Jongste jeugd. Je voert enige administratieve handelingen uit in het ledenadministratiesysteem LISA. Je initieert activiteiten binnen de categorie en levert een bijdrage aan de witte rooksessies.

Tijdsinvestering 2-3 uur per week, waarbij rondom de teamindeling en de witte rooksessie (mei-juli) 3-4 uur per week

1 Blok coördinator Jongste Jeugd

Als blok coördinator organiseer en coördineer je de activiteiten rondom hockey voor de categorieën Benjamins tm D. Je onderhoudt nauw contact met de blok coördinator van de junioren leeftijdscategorieën A,B,C en de bestuursverantwoordelijke hockey technische zaken.

Je bent betrokken bij de loting van de Benjamins en organiseert de Benjamins-informatie avond. Voorts ben je mede organisator van de witte rooksessies aan het eind van het seizoen.

Tijdsinvestering 3-4 uur per week

2 leden voor de zaalcommissie

Op AthenA bieden we alle kinderen en de senioren die dat willen zaalhockey aan. Als lid van de zaalcommissie zorg je er voor dat de teams worden aangemeld bij de KNHB, dat het materiaal voor het zaalhockey wordt uitgereikt aan de teams, dat de organisatie rondom de trainingen en zaalhockeycompetitie loopt.

Om te zorgen dat het aankomende zaalhockeyseizoen weer goed verloopt zoeken we versterking voor de commissie. Tijdsinvestering per week 2-3 uur en mn in de periode oktober tm februari

 

IV.kAntinA

Onze kAntinA wordt door een enthousiaste commissie bestierd en is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. kAntinA houdt zich bezig met de bar en de keuken en heeft nauwe contacten met de accommodatie commissie, de evenementencommissie en hockey. Er is een aantal vacatures vacant:

1 Coördinator planning van de bardiensten

Samen met de andere coördinator van de bardiensten plan je de bardiensten in voor de zaterdagen en de zondagen op competitiedagen. Je hebt contact met het wedstrijdsecretariaat, teambegeleiders en aanvoerders. Tijdsinvestering 2 uur per week

1 Coördinator events vanuit kAntinA

Tijdsinvestering 1-2 uur per week

1 Assistent penningmeester / controller kAntinA

Tijdsinvestering 1-2 uur per week

 

V.Evenementen

De evenementencommissie staat te popelen om weer aan de slag te gaan met het organiseren van toernooitjes, feestavonden, TD´s en diners. Als commissielid faciliteer je de organisatie en planning van alle leuke activiteiten om het hockey heen. De commissie is op zoek naar:

1x Voorzitter van de evenementencommissie

1 Coördinator planning & communicatie

De coördinator planning & communicatie bewaakt de planning en inschrijvingen (in geval van toernooien) van de evenementencie en ondersteunt de communicatie rondom evenementen en toernooien. Je ondersteunt hiermee de evenementen- en toernooiteams die de inhoudelijke organisatie van de evenementen en toernooien voor haar rekening neemt. Je hebt contact met de KantinA-commissie en de beheerder van de algemene verenigingsagenda.

Tijdsinvestering 2 uur per week

1 Coördinator junior evenementen

De coördinator juniorevenementen organiseert met de vaste leden van de evenementencommissie en ouders in het toernooiteam enkele jeugdevenementen (inclusief toernooien). Tijdsinvestering 1-2 uur per week

 

1 Coördinatoren senior evenementen

De coördinator seniorevenementen organiseert/coördineert met de vaste leden van de evenementencommissie en seniorleden in het enkele seniorenevenementen en toernooien. Tijdsinvestering 1-2 uur per week

VI.Accommodatie

De accommodatiecommissiehoudt zich bezig met alles wat te maken heeft met het gebruik en onderhoudt van de kAntinA. De accommodatiecommissie is op zoek naar:

Meerdere vrijwilligers tbv het AthenA klussenteam

Jeuken jouw handen bij het zien van alle mooie zaken die we in en rondom onze geweldige accommodatie ontwikkelen? Dan is het goed te weten dat jij hier een steentje aan kunt bijdragen. Enkele zaterdagen gaan we in groepen aan de slag met allerlei klussen. Fijn als jij daarbij komt helpen. Meld je aan als lid van het AthenA-Klussenteam, dan ontvang je vanzelf meldingen van opkomende klussen en kun je je aanmelden. Samen bouwen we aan een nog mooier AthenA.

Tijdsinvestering 2-4 x per jaar een halve of hele dag

 

VII.Overige vacatures

Begeleider wandelgroep ´de Zwerfkatten´

Iedere zaterdag wandelt er een groep bewoners van de begeleid wonen groep ´Philadelphia´ vanuit de wijk Park de Meer naar AthenA. Je ontvangt hen in kAntinA (Woestzuid ruimte) met koffie, thee en fruit waarna er jeu de boule wordt gespeeld. Daarna luncht de groep samen en wandelen ze weer terug naar huis. Je bereid de koffie/thee en lunch voor, en begeleid mede bij de wandeling en het jeu de boulen.

Tijdsinvestering 2x per maand 9-1330 uur

Meerdere vrijwilligers op projectbasis

Binnen hcAthenA is er altijd van alles te doen. Om dat op de hockeyvelden, de kAntinA en op de accommodatie mogelijk te maken, zijn er geregeld projecten waarbij we tijdelijk de inzet van vrijwilligers hard kunnen gebruiken. Het gaat daarbij bv om bouwprojecten, afstemming ivm bv Corona, het maken van businesscases rondom diverse activiteiten.

Het zou fantastisch zijn als je je aanmeldt, laat weten welke expertise je hebt en voor welk soort project we jou kunnen benaderen.

 

 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
6-2  Winter Hockey
8-2  Winter Hockey
8-2  KNHB District Noord-Holland
13-2  Hervatting Veld trainingen O12-18 eerste
13-2  Winter Hockey
13-2  Balkentoernooi O12/14/16/18
15-2  Winter Hockey
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren