8-DSCF2234.jpg 6-_MGL1174.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 3-_BOF9678.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg 5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVrijwilligers

Dat hc AthenA zo´n bloeiende vereniging kan zijn komt doordat er zich velen inzetten door een actieve bijdrage te leveren.

Dat begint bij de teamtaken die door de verschillende ouders van juniorelden en seniorleden worden vervuld. Denk daarbij aan de teambegeleiders, de coaches, de (ouder)trainers, de spelbereleiders en scheidsrechters en degenen die achter de bar staan. Daarnaast zijn er tientallen commissie taken die moet worden vervuld. Hierbij gaat het om het plannen van de bardiensten, het organiseren van evenementen, het plannen van de wedstrijden en scheidsrechters, het matchen van vrijwilligers voor de openstaande vacatures, het uitvoeren van de ledenadministratie en contributiebeheer, het beheren van het materiaal, het vervullen van bestuursfuncties ….. en ga zo maar door!

Veel handen maken licht werk en samen zijn wij AthenA!

 

Is er een vacature die je interesseert of wil je je inzetten voor de vereniging?

Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie via[email protected]

 

Voorzitter / coördinator Contributiebeheer:

Contributiebeheer is een commissie bestaande uit 2 leden en een voorzitter. De commissie houdt zich bezig met het innen van de contributie. De commissie verstuurt de facturen aan de leden, maakt herinneringen aan, incasseert de betalingen en houdt statusoverzichten bij. Per mail is er contact met leden die vragen hebben over alles wat met contributie te maken heeft. De werkzaamheden vinden plaats via het administratiesysteem LISA. Er is nauw contact met de ledenadministratie.

Omdat de huidige voorzitter het stokje heeft overgegeven, zijn we op korte termijn op zoek naar een nieuwe voorzitter. Als voorzitter coördineer je de activiteiten van de commissie Contributiebeheer, voer je mede bovenstaande activiteiten uit en werk je samen met de penningmeester van hcAthenA.

We zijn op zoek naar iemand die, bij voorkeur, bekend is met administratieve processen en gemiddeld 2 uur per week beschikbaar is. Rondom de facturering (aanvang seizoen) kan de tijdsinvestering tijdelijk hoger zijn.

Voorzitter / coördinator Sponsorcommissie:

De sponsorcommissie is een goed lopende commissie, die bestaat uit 3-4 leden ( inclusief de voorzitter). De sponsorcommissie komt 3 a 4x per jaar bijeen.

Als voorzitter van de sponsorcommissie ben je de motor achter de sponsoring binnen HC Athena. Samen met de commissieleden zorg je voor de werving en het behoud van (hoofd)sponsors. De sponsorcommissie heeft binnen AthenA contact met de commissies die zich bezig houden met communicatie, de kAntinA en de kledingsafpraken (hockey). Je staat in nauw contact met de bestuursverantwoordelijke en samen bepaal je het sponsorbeleid. Voorts bewaak je de financiële doelstellingen.

Mail bij interesse of vragen naar Markus Leineweber via[email protected]en[email protected]

2-3 leden Vrijwilligerscommissie:

HC AthenA is de afgelopen jaren gegroeid tot een grote vereniging. Het is daarom belangrijk genoeg vrijwilligers actief te hebben om alles wat we als vereniging graag willen doen, uit te kunnen voeren. We werken toe naar goed functionerende commissies, waar de vrijwilligers plezier hebben in wat ze doen en nieuwe contacten op kunnen doen. We streven naar functies die voor een ieder behapbaar zijn en overdraagbaar zijn.

De vrijwilligerscommissie bestaat nu uit 2 leden en versterking wordt gezocht door 2 a 3 enthousiaste, communicatief vaardige vrijwilligers om de ouders van juniorleden en seniorleden te benaderen en te matchen om taken binnen AthenA te gaan vervullen. Voorts vragen we je mee te denken hoe we het opgestelde vrijwilligersbeleid in de praktijk vorm kunnen geven.

De tijdsinvestering van de activiteiten als lid van de vrijwilligerscommissie zijn 1-2 uur per week.

Meld je aan via[email protected].

Ondersteunend lid Wedstrijdsecretariaat Senioren

Suzanne Kieft zet zich al jaren fantastisch in als wedstrijdsecretaris voor de senioren bij hcAthenA.

Zij heeft ondersteuning nodig bij het controleren van de digitale wedstrijdformulieren (DWF) als ze ingestuurd worden naar de KNHB. Je controleert of alle DWF´s volledig zijn ingevuld en afgehandeld, jaagt zn de aanvoerders of scheidsrechters aan en loopt de opmerkingen langs. Zo nodig zet je informatie door naar een andere commissie binnen de vereniging. Meestal gaat dat om de arbitragecommissie (scheidsrechters) of de commissie Sportiviteit en respect.

Het gaat om 1 uur tijdsinvestering per zondag tijdens de competitieweken (maximaal 26x per seizoen)

Mail bij interesse of vragen Suzanne Kieft via[email protected]en[email protected]


Meerdere vrijwilligers op projectbasis

Binnen hcAthenA is er altijd van alles te doen. Om dat op de hockeyvelden, de kAntinA en op de accommodatie mogelijk te maken, zijn er geregeld projecten waarbij we tijdelijk de inzet van vrijwilligers hard kunnen gebruiken. Het gaat daarbij bv om bouwprojecten, afstemming ivm bv Corona, het maken van businesscases rondom diverse activiteiten.

Het zou fantastisch zijn als je je aanmeldt, laat weten welke expertise je hebt en voor welk soort project we jou zouden kunnen benaderen.

Meld je aan via[email protected]

2 vrijwilligers Sportiviteit & Respect:

De commissie Sportiviteit & Respect bestaat uit 2 vrijwilligers, zet zich in voor fair play in algemene zin en om na te gaan of binnen onze verenigingen onderlinge gedragsregels goed worden nageleefd. die zich bezig houden met de afhandeling. Zij spreken met spelers en coaches nav situaties die zich op en om het veld hebben afgespeeld. De commissie Sportiviteit & respect werkt nauw samen met de arbitragecommissie (scheidsrechters) en de Vertrouwenscontactpersonen van hcAthenA.

Binnen deze commissie wordt gezocht naar een aspirant lid; Iemand die kan worden ingewerkt en op langere termijn een plek kan vervullen binnen de commissie. Het gaat om een functie van 2-4 uur per maand. Ben jij een betrokken persoon, met goede communicatieve vaardigheden en wil je deze rol vervullen? Meld je dan aan!

Meer informatie via [email protected]en[email protected]

Gezocht voor de Commissie personeelszaken in oprichting:

  • Projectmedewerker: 3 a 4 uur per week. Implementeert een digitaal urensysteem zodat de trainers via een app hun uren aan de salarisadministratie kunnen doorgeven (Lisa app en NMBRS). Bekijkt en test het systeem. Heeft overleg met de salarisadministratie en zorgt dat de koppeling werkt. De projectmedewerker heeft verstand van apps en heeft eerder koppelingen geïmplementeerd. Creatief zijn en technisch inzicht hebben is een pré.
  • 2 vrijwilligers personeelszaken. 3 a 4 uur per week. De vrijwilliger personeelszaken zorgt ervoor dat de contracten ingevuld, getekend en verwerkt worden, zorgt ervoor dat het tekenproces gedigitaliseerd wordt (DocuSign), onderhoudt een digitaal urensysteem zodat de trainers via een app hun uren aan de salarisadministratie doorgeven (Lisa app en NMBRS), implementeert en verwerkt het aanvragen van een VOG voor de betreffende medewerkers, zorgt voor in/door/uitstroom en verwerkt het ziekteverzuim. De vrijwilliger personeelszaken heeft een arbeid juridisch of HR of IT achtergrond. Creatief zijn en technisch inzicht hebben is een pre.
  • Arbo vrijwilliger. 3 a 4 uur per week. De Arbo medewerker zorgt ervoor dat het plan van aanpak van de RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie) uitgevoerd wordt. Zorgt ervoor dat de RI&E getoetst wordt en zorgt ervoor dat (nieuwe) medewerkers geïnformeerd worden. Werkt samen met de vrijwilligers personeelszaken aan het ziekteverzuim en ondersteunt de Medische Commissie van AthenA waar nodig. De Arbo vrijwilliger heeft ervaring met het opstellen van een Arbo beleid en het opstellen en uitvoeren van de RI&E. HR achtergrond is gewenst.

Vind jij het leuk deze volledig nieuwe commissie mede op te richten? Tof! Meld je aan of stel je vragen via [email protected]


 
Agenda
13-6  Selectietraining JC
13-6  Selectietraining MA
13-6  Selectietraining JB
13-6  Selectietraining MB
15-6  Selectietraining JC
15-6  Selectietraining JA
17-6  Selectietraining MC
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren