1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVrijwilligers

Dat AthenA zo´n bloeiende vereniging kan zijn, komt doordat er zich velen inzetten door een actieve bijdrage te leveren.

Dat begint bij de teamtaken die door de verschillende ouders van junioren en senioren worden vervuld. Denk daarbij aan de teambegeleiders, de coaches, de (ouder) trainers, de spelbegeleiders, de scheidsrechters en degenen die achter de bar staan. Daarnaast zijn er tientallen commissie taken die moet worden vervuld. Hierbij gaat het om het plannen van de bardiensten, het organiseren van evenementen, het plannen van de wedstrijden en scheidsrechters, het matchen van vrijwilligers voor de openstaande vacatures, het uitvoeren van de ledenadministratie, het contributiebeheer, het beheren van het materiaal, het vervullen van bestuursfuncties ….. en ga zo maar door!

Op de vacaturepagina staan alle openstaande vrijwilligers functies en op de organisatiepagina vind je een overzicht van alle vrijwilligers en betaalde krachten van AthenA.

Is er een vacature die je interesseert of wil je je inzetten voor de vereniging? Het zou fantastisch zijn als je je aanmeldt, laat weten welke expertise je hebt en voor welk soort project of commissie we jou kunnen benaderen. Neem contact op met de vrijwilligerscommissie via [email protected]


Veel handen maken licht werk en samen zijn wij AthenA!

 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
7-6  ROC Sport & Bewegen
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren