5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sKantinA

KantinA: vers, gezond en gezellig!

De KantinA, het clubhuis, de ontmoetingsplek van onze hockeyclub. In het hockeyseizoen is de KantinA nagenoeg zeventig uur per week open om haar leden en gasten te voorzien van de verse en gezonde happen en maaltijden en verfrissende of verkwikkende dranken. We zijn open voor, tijdens en na hockeywedstijden- en trainingen en op momenten dat er een evenement staat gepland. De KantinA Commissie is verantwoordelijk voor de KantinA . De commissie wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers en enkele professionele ondersteuners.

Hieronder informeren wij je graag over onze KantinA. Meer informatie en contactgegevens vind je op de KantinA website.

Naast de befaamde broodjes AthenA en de Turkse pizza’s kun je in de KantinA ook terecht voor een lekkere en gezonde daghap of een borrelplank.

Borrelplanken
We kennen verschillende soorten gezonde borrelplanken: een plank met verschillende borrelgarnituur (in twee formaten) en een plank met de Mighty Meatbal. Verzeker je van zo’n lekkere plank! Bestel hem alvast voor je wedstrijd, dan zorgen wij dat ie klaar staat als jullie van het veld afkomen.

Daghappen
Door de weeks hebben we een beperkt assortiment daghappen op voorraad. Kom je met meer dan 10 personen eten, dan is reserveren noodzakelijk. Raadpleeg hiervoor de KantinA website

Evenementen, teamdiners, bbq’s
Onder evenement verstaan wij voor het gemak alles waarbij meer dan 10 leden aanwezig zullen zijn. Denk aan een Thé Dansant, een veteranenfeest, een teamdiner, een toernooi of vergadering. Wil je iets organiseren? Meld dit dan minimaal twee weken van te voren aan dit adres! Het liefst natuurlijk eerder in verband met de planning en inkoop. Bovendien heb je dan ook meer kans dat een feest, etentje etc. door kan gaan want dan maken wij de reservering in de agenda.

Tijdens evenementen rekenen we op jouw hulp
Inzet van vrijwilligers zit in de genen van AthenA. Dat is onze kracht. Bij evenementen rekenen we op vrijwilligers om mee te helpen, zowel in de keuken als achter de bar: voorafgaand, tijdens en direct na afloop (opruimen) van het evenement. Alleen met ieders hulp kunnen wij er voor zorgen dat we gezamenlijk en met veel plezier gebruik kunnen maken van de KantinA.

De KantinA commissie 2022-2023 bestaat uit:

Marco Gaus (finance & inkoop)
Patou Beckers (planning/aansturing KantinA medewerkers)
Bram Lammers (planning/aansturing Bar Coördinatoren) 
Max Weijers (faciliteiten & techniek)
Rob Schonk (bestuurslid)

VACATURE (planning/aansturing AthenA diensten)
VACATURE (evenementen)

De commissie wordt professioneel ondersteund door het barteam, bestaande uit Odai, Gaitan, Tijn, Jelle en Thijs. Zij bemannen de bar doordeweeks en in het weekend. Daarnaast begeleiden ze de vrijwilligers in de uitvoering van hun barwerkzaamheden.

Vrijwilligers
De bar draait met name op vrijwilligers:
- Op zaterdagochtend hebben we een pool Barista’s die voor de lekkerste koffie’s zorgen.
- Zaterdagmiddag zwaaien de barcoördinatoren de scepter, zij sturen dan ouders die een bardienst hebben aan.
- Ouders van jeugdteams draaien op woensdagmiddag, zaterdagochtend of -middag een bardienst.
- Op zondag worden de bardiensten door de seniorenteams uitgevoerd.
- Op de doordeweekse avonden is een pool van barmedewerkers actief achter de bar.

Kom je ons helpen? 
KantinA is regelmatig opzoek naar nieuwe barmedewerkers, vrijwilligers, barista’s en barcoördinatoren. Ben je nog beschikbaar voor achter de bar of wil je je kennis en deskundigheid inzetten voor de club? Laat het ons dan weten!

Tijdens het hockeyseizoen gelden de volgende openingstijden:
- maandag van 18 tot 24 uur
- dinsdag van 18 tot 24 uur
- woensdag  van 14 tot 24 uur
- donderdag van 18 tot 24 uur
- vrijdag van 16 tot 22 uur
- zaterdag van 8 tot 21 uur (muv speeldagen met beperkt programma)
- zondag van half 8 tot 21 uur (muv speeldagen met beperkt programma)

Wanneer de competitie stil ligt (winter- en zomerstop) gelden afwijkende openingstijden die met een nieuwsbericht gedeeld worden. Met de AthenA toegangspas kun je buiten de openingstijden dagelijks van 7 tot 23u terecht in het materiaalhok en de toiletten boven (via buitentrap). Elk team kan een eigen toegangspas aanvragen via deze website.

Buiten de reguliere openingstijden
Wil jij een bijeenkomst organiseren op een moment dat de KantinA niet geopend is, stuur dan een e-mail naar de evenementencommissie.

Gezamenlijke afspraken
De KantinA: de plek voor onbegrensde mogelijkheden. Toch zijn er een aantal zaken die, vanwege onze faciliteiten en het professioneel bar/keukenpersoneel, absoluut niet kunnen:
- eigen drank meenemen
- eigen eten meenemen

Wij hopen dat jullie deze gezamenlijke afspraken zullen respecteren!


 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
6-2  Winter Hockey
8-2  Winter Hockey
8-2  KNHB District Noord-Holland
13-2  Hervatting Veld trainingen O12-18 eerste
13-2  Winter Hockey
13-2  Balkentoernooi O12/14/16/18
15-2  Winter Hockey
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren