7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sInterlands

DAMES NEDERLAND TEGEN GROOT-BRITTANNIE OP HC ATHENA 

Op weg naar de Olympische Spelen in Rio speelt de Wereldkampioen, het Nederlands Dames Elftal, twee Interlands tegen Groot-Brittanniƫ. HC Athena heeft de eer om deze twee Interlands op ons nieuwe kunstgrasveld te organiseren, daar zijn we heel trots op!!

Wanneer? 
dinsdag 31 mei om 19.00 uur & donderdag 2 juni om 19.30 uur 
LET OP: de wedstrijden hebben verschillende aanvangstijden! Hieronder staat meer informatie over het programma de beide dagen.

Tickets
De verkoop gaat hard! Op donderdag 2 juni nog tickets beschikbaar. Via deze links kun je direct online kaarten kopen:
KLIK OP DEZE LINK VOOR 31 MEI -> DINSDAG IS UITVERKOCHT!!!


Kaarten zijn 10,- per persoon voor dinsdag of donderdag. Op dinsdag zijn er een aantal Kidstickets beschikbaar voor 7,50 (t/m 12 jaar). Het betreft vrije zitplaatsen op een tribune en staanplaatsen langs het veld.

Kaartverkoop gaat via Eventim, partner van de KNHB. Bij vragen over het ticketing systeem, dan kun je bellen met Eventim 0900-1353 (0,45 p/m)

Waar? 
Op het evenemententerrein van HC Athena rond ons eigen Stadion de Meer.
Tijdens het evenement zijn er andere route suggesties dan gebruikelijk, zie <Bereikbaarheid>.

Programma
Op dinsdag 31 mei is het familiedag! Het evenementen terrein gaat open vanaf 16 uur en er zijn diverse Kids activiteiten om vast in de stemming te komen. Om 17.30 uur is de KIDS Persconferentie met 2 speelsters van Oranje. Uiteraard is er tijd en ruimte voor een hapje en drankje. Rond 18.00 uur start de warming-up in het stadion.. De meiden op het veld, natuurlijk de volksliederen en om 19.00 uur start de wedstrijd. We spelen 4 x 15 minuten. Na de wedstrijd een uitgebreide Meet&Greet om handtekeningen te jagen. Erna nog een drankje aan de bar of bij het food court voor wie dat wil... Terrein sluit om 23.00 uur.

Op donderdag 2 juni wordt het een sportief feest! Het evenementen terrein gaat open vanaf 16.30 uur voor een hapje en drankje. Er is ook een Kids zone en Foto Booth.  Rond 18.30 start de voorbereiding in het stadion, na de volksliederen start om 19.30 uur scherp de wedstrijd. Ook vanavond is het 4 x 15 minuten speeltijd. Na de wedstrijd is er de Meet&Greet op het veld. Daarna zijn de barren open en zal de DJ zijn geluid laten horen. Een feestelijke afsluiting van 2 prachtige dagen! Terrein sluit om 1.00 uur.

VIP en business arrangementen
Voor meer informatie en het bestellen van VIP arrangementen, bel Max Lamberts (06)47920090 of via mail [email protected]. Voor 75,- excl. btw een geheel verzorgde avond met food & drinks en een VIP seat in het stadion. Betaling per zakelijke factuur.

Meedoen als Crew Member?
Wil je als Athena lid iets doen tijdens hét evenement van het jaar? Mail naar -> [email protected].

Dit is een autoluw evenement, bezoekers worden verzocht en geadviseerd om zo veel mogelijk met de fiets en Openbaar Vervoer te komen. Het adres van ons sportterrein is Voorlandpad 13 te Amsterdam. De lokale parkeerplaats bij de club is gereserveerd voor genodigden van KNHB en AthenA met een speciale parkeerkaart. Er zijn een beperkt aantal Parkeerplaatsen beschikbaar voor directe verkoop aldaar met PIN: 15,-.

 Met OV:

- Trein: Vanaf NS Station Amsterdam Science Park is het ongeveer 10 minuten lopen naar het stadion. Loop de Kruislaan in richting de sportvelden en ga links op het fietspad en volg de route naar HC AthenA.

-Tram 9: Stap uit bij halte Brinkstraat en loop via de Wembleylaan en de Radioweg naar HC AthenA.

Met de fiets:

De reguliere fietsenstallingen op ons sportterrein zijn tijdens dit evenement verwijderd om meer ruimte te creƫren. Fietsenstallingen zijn bij kantine GeuzenMiddenmeer vanuit de kant Watergraafsmeer en een 2e extra fietsenstalling op het AthenA terrein aan de kant van de A10.

Met de auto:

Mochten jullie toch met de auto reizen, kom dan ruim op tijd. Vanwege werkzaamheden is de Middenweg deze periode volledig afgesloten tussen de Kruislaan en het Voorlandpad, dit kan stremmingen geven bij de afritten. Onze parkeer-tip ligt in Diemen. Daar kunt u gebruik te maken van de volgende parkeermogelijkheid:

P1: Q-Park parkeergarage in winkelcentrum Diemerplein Diemen (250 plekken beschikbaar). Uurtarief € 1,40 Adres: Ouddiemerlaan 225, 1111 GZ Diemen. 

Vanaf A10 neem afslag S113 en sla onderaan de weg af richting Diemen. Routebeschrijving. Vanaf de P-garage is het ong. 500 meter lopen naar ons stadion.

De parkeergarage blijft langer open voor ons evenement en is geopend tot 00.30 uur, na 22.00u kan gebruik gemaakt worden van voetgangersingang aan de Ouddiemerlaan.

De Parkeerplaats bij HC AthenA (Voorlandpad) is gereserveerd voor genodigden van Athena en KNHB met een speciale Parkeerkaart. Er zijn een beperkt aantal Parkeerplaatsen beschikbaar voor directe verkoop aldaar met PIN: 15,-. 

Ook is het mogelijk om met een taxi te komen en daar bezoekers uit te laten stappen. Het is niet toegestaan te parkeren in de woonwijk Park de Meer.

AthenA Interlands Event Terrein Plattegrond


foto KNHB/Frank Uijlenbroek
 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
21-3  Bijscholing Scheidsrechters AthenA CS+
22-3  Informatiebijeenkomst O12 seizoen 23/24
25-3  AthenA Scheidsrechtersdag
4-4  Bestuursvergadering
8-4  Inhaaldag Jeugd + Senioren
9-4  Geen hockey ivm Pasen
27-4  Geen trainingen ivm Koningsdag & Meivaka
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren