5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVertrouwens contactpersoon

AthenA heeft drie vertrouwens contactpersonen, Tim Moerkamp, Tanja Vermeer en Pieter Ruijssenaars. Als je een vertrouwelijke klacht of probleem hebt over ongewenst gedrag, die je (bijvoorbeeld om een persoonlijke reden) niet op schrift wilt zetten en ook niet direct formeel als klacht door de Commissie wilt laten behandelen, kun je contact opnemen met de Vertrouwens contactpersoon. 
Zij kunnen samen met jou in gesprek om je verder te helpen om een oplossing te vinden voor je klacht of probleem.
 
Veel situaties worden met een goed gesprek gewoon opgelost. Het gaat om die situaties waarbij dit niet tot het gewenste resultaat heeft geleid of dat er toch nog te veel blijft spelen en dat, of de coach of de trainer of de teambegeleider of de ouder of het kind, hier toch nog even over wil doorpraten.
 
De Vertrouwens contactpersoon zal je klacht/probleem strikt vertrouwelijk behandelen. De Vertrouwenspersoon kan in overleg met jou en met jouw toestemming vervolgens alsnog een formele klacht indienen bij de Commissie Sportiviteit en Respect.
 
 
Ongewenst gedrag meegemaakt?
 
Er zijn drie vertrouwenspersonen binnen Athena die je bij kunnen staan. Aarzel niet en neem contact op met [email protected]. 
 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
7-6  ROC Sport & Bewegen
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren